Om Skin Result

Om Skin Result

Skin Result är en hudvårdssalong i Uppsala, belägen i en unik miljö på innergården vid Svartbäcksgatan 23. Skin Result erbjuder professionella ansiktsbehandlingar med produkter från Medik8 och blandade injektionsbehandlingar.

Tyvärr kan jag inte ta emot några nya kunder utan accepterar endast bokningar från de som gått hos Skin Result under de senaste två åren.

Öppettider

Jag arbetar dagtid under vardagar. Skin Result har dock inga bestämda öppettider för över-disk-försäljning av produkter och presentkort. Jag vill prioritera mina kunder som får behandling och lägga allt fokus på att de ska ha det bra. Självklart kan du alltid handla i min shop i samband med din behandling.

För att köpa produkter vid andra tillfällen än i samband med en behandling så är du mer än välkommen att kontakta mig via e-post, telefon eller sms.

Om Caroline Milbrink

Kliniken drivs av mig, Caroline Milbrink. Jag är i grunden legitimerad sjuksköterska som jag sedan kompletterat med att bli auktoriserad hudterapeut (SHR-godkänd) och även en internationell diplomering från Cidesco. Tack vare att jag är sjuksköterska i grunden har jag kunnat specialisera mig på injektionsbehandlingar med fillers, botox och Profhilo, vilket jag kombinerar med mitt brinnande intresse för hudterapeutyrket. Idag har jag 15 års erfarenhet av ansiktshudvård och injektionsbehandlingar, och strävar alltid efter att ge dig en renare hud samt ett piggt, stålande ansikte som inte ser konstgjort eller ”tillfixat” ut. 

Jag vidareutbildar mig kontinuerligt inom alla mina områden och brinner för ny och innovativ kunskap och det senaste inom denna spännande bransch. Att ha god säkerhet mot dig som kund är otroligt viktigt för mig och jag upprätthåller alltid en hög nivå i allt jag gör. Jag är även certifierad av Estetiska injektionsrådet. Certifieringen innebär en trovärdig kvalitetsstämpel samt erbjuder konsumenten ökad trygghet i valet av behandlare. Jag tycker om att ta hand om människor och ser fram emot mötet med dig som kund.

Säkerhet, kvalité och certifieringar

  • Caroline Milbrink är auktoriserad hudterapeut och medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR), samt har en internationell diplomering från CIDESCO.
  • Caroline Milbrink är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildningar inom estetisk injektionsteknik och relaterade komplikationer. Hon är även certifierad av Estetiska Injektionsrådet.
  • Verksamheten är registrerad hos IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg).
  • Kliniken har praktikförsäkringar tecknade via Länsförsäkringar och Arctic (SHR).