Om Skin Result

Om Skin Result

Skin Result är en hudvårdssalong i Uppsala, belägen i en unik miljö på innergården vid Svartbäcksgatan 23. Skin Result erbjuder professionella ansiktsbehandlingar med produkter från Medik8 och injektionsbehandlingar med Restylane

Öppettider

Skin Result har inga bestämda öppettider för över-disk-försäljning av produkter och presentkort. Jag vill prioritera mina kunder som får behandling och lägga allt fokus på att de ska ha det bra. Självklart kan du alltid handla i min shop i samband med din behandling.

Vid konsultation eller frågor om behandlingar eller passande produkter ber jag dig kontakta mig per sms, ringa eller skicka ett mail. Speciella öppettider för drop-in-försäljning kommer givetvis att finnas inför tex högtider.

För att köpa produkter eller handla presentkort vid andra tillfällen än i samband med en behandling så är du mer än välkommen att kontakta mig via e-post, telefon eller sms.

Om Caroline Fritjofsson

Caroline Fritjofsson

Kliniken drivs av mig, Caroline Fritjofsson. Jag är i grunden legitimerad sjuksköterska som jag sedan kompletterat med att bli auktoriserad hudterapeut med examen från Cidesco. Tack vare att jag är sjuksyster i grunden har jag kunnat specialisera mig på injektionsbehandlingar med Restylane och deras produkter. Idag har jag över 10 års erfarenhet av hudvård och Restylane-behandlingar.