Om Skin Result

Om Skin Result

Skin Result är en hudvårdssalong i Uppsala, belägen i en unik miljö på innergården vid Svartbäcksgatan 23. Skin Result erbjuder professionella ansiktsbehandlingar med produkter från Medik8 och injektionsbehandlingar med Botox och Restylane.

Öppettider

Jag arbetar oftast dagtid under alla vardagar. Skin Result har dock inga bestämda öppettider för över-disk-försäljning av produkter och presentkort. Jag vill prioritera mina kunder som får behandling och lägga allt fokus på att de ska ha det bra. Självklart kan du alltid handla i min shop i samband med din behandling.

För att köpa produkter eller handla presentkort vid andra tillfällen än i samband med en behandling så är du mer än välkommen att kontakta mig via e-post, telefon eller sms.

Vid konsultation eller frågor om behandlingar eller passande produkter ber jag dig kontakta mig per sms, ringa eller skicka ett mail. Speciella öppettider för drop-införsäljning kommer givetvis att finnas inför tex högtider.

Om Caroline Milbrink

Kliniken drivs av mig, Caroline Milbrink. Jag är i grunden legitimerad sjuksköterska som jag sedan kompletterat med att bli auktoriserad hudterapeut (SHR-godkänd) och även en internationell diplomering från Cidesco. Tack vare att jag är sjuksköterska i grunden har jag kunnat specialisera mig på injektionsbehandlingar med Restylane och deras produkter och senare även Botox / azzalure. Idag har jag 14 års erfarenhet av hudvård och injektionsbehandlingar. 

Jag vidareutbildar mig kontinuerligt inom alla mina områden och brinner för ny och innovativ kunskap och det senaste inom denna spännande bransch. Att ha god säkerhet mot dig som kund är otroligt viktigt för mig och jag upprätthåller alltid en hög nivå i allt jag gör. Jag tycker om att ta hand om människor och ser fram emot mötet med dig som kund.