Botox

BOTOX / AZZALURE / BOTULINUMTOXIN A

I priserna för behandling med Botox ingår återbesök och eventuell påfyllnadsdos efter 14 dagar.

Azzalure, Alluzience och Dysport är alla muskelavslappnande läkemedel som bl.a. används för att minimera linjer och rynkor i ansiktet. De innehåller den aktiva substansen botulinumtoxin typ A och injiceras i extremt små mängder, med tunn nål in i vissa överspända ansiktsmuskler. Läkemedlet blockerar nervimpulserna till de utvalda små ansiktsmusklerna som bildar rynkor och hindrar dessa muskler att dra ihop sig. Musklerna i just det området slappnar då av och mimiken just där förminskas. Området blir slätt både i avslappnat och rynkat ansiktsuttryck. Vi diskuterar alltid om du vill välja att ha kvar viss mimik eller få ett helt utslätat hudområde utan mimik. Behandlingen har även en preventiv effekt då den förebygger veckbildning av huden, och därmed även utveckling av rynkor i det behandlade området. 

Jag som utför behandlingarna är sjuksköterska med specialistutbildning inom estetiska behandlingar med läkemedlet Azzalure, Alluziance och Dysport. Jag är en restriktiv behandlare som eftersträvar naturliga resultat och arbetar med botulinumtoxin i följande områden:

  • Bekymmersrynka/ glabella / argrynka / mellan ögonbryn
  • Kråksparkar / på huden utanför yttre ögonvrån
  • Panna / brynlyft
  • Bunnylines
  • Apelsinhaka

Behandlingen påbörjas alltid med en lugn och noggrann konsultation där jag lyssnar till dina önskemål och därefter avgör vad jag kan hjälpa dig med. Sen fotograferas det område som skall behandlas. Efter-bilderna tas vid vår gemensamma uppföljning ca 14 dagar senare. Vid injektion av Azzalure används extremt tunna nålar så bedövning brukar inte behövas. Önskar du det ändå ingår det givetvis.