Restylane

Vad är Restylane?

Restylane är en utfyllnadsprodukt, så kallad filler, som injiceras i små mängder i huden för att återskapa volym, fylla ut linjer och rynkor eller förstora läppar. Restylane en kemiskt framställd, kristallklar gel (en sk icke animalisk, stabiliserad hyarulonsyra) som kan sprutas in i huden för att förbättra hudens utseende. Restylane påverkar inte alls ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna då det endast verkar utfyllande (ej förlamande). Denna hyarulonsyra ger ett naturligt resultat och du bibehåller all mimik i ditt ansikte.

Hur länge sitter effekten i?

Restylane är ingen permanent produkt utan försvinner på sikt helt ur din kropp. Det är ett extremt säkert preparat som har funnits på marknaden i nästan 20 år. Det har genom åren genomförts flertalet vetenskapliga studier på Restylane och alla visar att inga farliga restpartiklar finns i preparatet eller stannar kvar i kroppen.

Fyllnad med Restylane i rynkor sitter i ca 10 månader och läppfyllnad sitter i ca 6 månader. Utöver att Restylanet skapar fyllnad, så triggar det även kroppens egna hyrulonsyraproduktion och cellnybildning. Det innebär att när Restylanet försvunnit från kroppen kan kunden ändå uppleva ett längre varaktigt resultat än utlovat, för att man ”kickat igång” hudens egna funktioner. I den aspekten är det därför positivt att injicera Restylane även om dina linjer inte hunnit bli speciellt djupa. Då jobbar du förebyggande och minimerar risken för djupa rynkor

Vad kan man behandla med Restylane? 

 • Från näsan till munvinkeln sk nasolabialvecket
 • Mellan ögonbrynen / bekymmersrynkor
 • Sura mungipor
 • Kråksparkar
 • Djup / mörk under ögonen / i ögonvrån
 • Fina linjer runt omkring munnen, sk rökrynkor
 • Läppförstoring, fylla läpparna för att skapa volym och ta bort rynkor.
 • Ansiktskonturer som t.ex. haka, näsa, kinder
 • Vissa typer av ärr
 • Djup återfuktning av huden, sk skinboosters
 • Andra linjer och rynkor i ansiktet

Se Restylanebehandlingar

Behandlingar med Restylane

Om Restylane och Skin Result

Jag som Restylane-injicerare är en lyhörd behandlare. Jag utför bara injiceringar och fillers som jag anser ger ett naturligt och smakfullt resultat. Jag lyssnar alltid på kundens önskemål och behov och tillsammans kommer vi fram till det område eller områden som ska behandlas. Som kund får du veta förväntat resultat, mängd Restylane och exaKt pris innan din behandling startar. Har du bokat en separat kostnadsfri, konsultation har du alltid valet att gå hem och tänka i lugn och ro om du vill gå vidare med behandlingen eller inte.

Restylane är ett av de säkraste sätten att förhöja ditt utseende på. Det är som sagt inget permanent preparat utan omvandlas till vätska och försvinner obemärkt ur kroppen. Miljontals behandlingar har gjorts över hela världen de senaste 20 åren. Med en omfattande klinisk dokumentation är det vetenskapligt bevisat att Restylane, som naturlig ansiktsbehandling, ger omedelbara resultat och har långvarig effekt.

Bor du i Uppsala och tror att Restylane kan vara något för dig?

Boka in en gratis, ej bindande konsultation med mig, Caroline Fritjofsson, legitimerad sjuksköterska och auktoriserad hudterapeut med flera års erfarenhet av Restylane. Du kan kontakta mig på det sätt som känns enklast just för dig. Du kan ringa, smsa, skicka ett mail eller boka din konsultation online här nedan

Tel: 0707-453231
E-post: info@skinresult.se
Boka tid